Bedrijf management

Het CoExpert-team heeft een verrassing!

illustration-surprise-comap

Actuele artikels, tutorials voor de vakman, verhelderende infographics, witboeken over een specifiek thema, checklists voor op de werf, kennisquizzen, enquêtes over de trends in de sector, … Het CoExpert-team biedt al zoveel formats aan dat je verrassen met extra content vandaag wel heel moeilijk lijkt geworden. Niets is minder waar! Zeer binnenkort komt de CoExpert-blog namelijk met een nieuw format. We lichten alvast een tipje van de sluier.

◇ Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang al het laatste nieuws van CoExpert automatisch in je inbox ◇

Als installateur heb je vaak contact met je klanten. Mogelijk vind je dat een verrijking voor je dagelijkse activiteit en koester je de vertrouwensband die je tijdens je interventies opbouwt. Helaas is het niet bij alle klanten rozengeur en maneschijn. De een is immers al wat minder sympathiek dan de andere. In de meeste gevallen lukt het je wel om vriendelijk te blijven, maar in een zeldzaam geval is een flinke dosis zelfbeheersing nodig om je opdracht tot een goed einde te brengen.

Of deze klanten nu nooit tevreden zijn, onaangenaam overkomen of tijdens een discussie rood aanlopen, ze hebben één iets gemeen: ze slaan je met verstomming wanneer je in hun woning of gebouw aan het werk bent. Het zijn de “buitenbeentjes” onder je klanten, maar vaak leveren ze wel anekdotes op die je met een knipoog navertelt eenmaal alles achter de rug is.

Om deze onvergetelijke klanten te “eren”, heeft het CoExpert-team een reeks artikels klaar in een origineel formaat dat je tot dusver niet tegenkwam op deze blog. Elke maand laten we je kennismaken met zo’n – op zijn zachtst gezegd – atypische klant.

Wat je precies kunt verwachten, laten we nog even in het midden. Enig idee in welk format we deze portretten zullen delen? Kan je nauwelijks wachten om te ontdekken hoe onze verrassing er zal uitzien? Deel dan je al dan niet vergezochte hypothese in het commentaarveld hieronder.

Bron : Unsplash – Annie Spratt