Bedrijf management

De CoExpert-nieuwsbrief, al het nieuws over loodgieterij en verwarming in één oogopslag

newsletter coexpert

Ben je zelfstandig loodgieter of verwarmingsinstallateur? Werk je voor een bedrijf uit deze sector? Of volg je een opleiding rond deze materie? Dan is de CoExpert-nieuwsbrief op je lijf geschreven. Zo hoef je niet elke dag naar de blog te surfen op zoek naar nieuwe artikels, maak komen ze via de nieuwsbrief automatisch je richting uit. Schrijf je dus snel in en mis geen enkele update over verwarming, loodgieterij en klimaatregeling.

4 redenen om je te abonneren op de CoExpert-nieuwsbrief:
 • Volg alles wat verschijnt op de CoExpert-blog
  Elke maand ontvang je een overzicht van de nieuwe technische artikels, infographics, witboeken en dossiers die op de website zijn verschenen.
 • Maak kennis met de nieuwigheden op de markt
  In de nieuwsbrief geven we je een update over de trends in de sector, over nieuwe regelgevingen en over de financiële steunmaatregelen waarop zowel je klanten als jezelf aanspraak kunnen maken. De newsletter is dus een eenvoudig en efficiënt hulpmiddel om snel te anticiperen, de juiste uitrusting aan te schaffen en je klanten beter te adviseren.
 • Leer continu bij
  De CoExpert-nieuwsbrief bundelt nuttige informatie over energie-efficiëntie, innovaties en regelgevingen, maar je vindt er ook links in naar praktische gidsen en tips om je bedrijf beter te beheren. Kortom, de perfecte compilatie om nog performanter te worden!
 • Word deel van een netwerk van professionals
  Door je in te schrijven op de nieuwsbrief krijg je toegang tot de kennis die door verwarmingsprofessionals, loodgieters en waterbehandelingsspecialisten gedeeld wordt. Daarbij vervagen de grenzen tussen de sectoren en ontstaan synergieën tussen de verschillende specialiteiten.
Overtuigd? Inschrijven kan op twee manieren:

Klik op deze link.
• Geef je e-mailadres op aan de rechterkant van de homepage en op alle onderliggende pagina’s.

Daarna ontvang je een bevestigingsmail. Vind je hem niet, kijk dan zeker eens tussen je ongewenste mails.

 

Bron : Pixabay – Epicantus

Commentaar

Klik hier om een reactie te plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *