Bedrijf management

Neem geen risico en schrijf je in op de CoExpert-nieuwsbrief

Letterboxes and red envelopes

Kan je de inhoud van onze bijdrages wel smaken, maar heb je niet de reflex om regelmatig op de CoExpert-blog te komen kijken of er een nieuw artikel is verschenen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Zo valt al het laatste nieuws automatisch in je inbox. En blijf je op de hoogte van de innovaties op het vlak van verwarming, sanitair en airco zonder dat je er zelf naar op zoek moet.

Dankzij de CoExpert-nieuwsbrief ontvang je al het belangrijke nieuws voor de verwarmingsprofessional automatisch in je inbox. Zo beschik je altijd over de relevante informatie voor de uitoefening van je beroep. Van nieuwe of aangepaste regelgevingen over innovaties tot de transformatie van de sector.

In de CoExpert-newsletter geven we je niet alleen een selectie van de beste artikels die op de blog verschenen zijn, we plaatsen de behandelde thema’s ook in perspectief. Hoe haal je het maximale uit nieuwe regelgevingen? Welke trends domineren de markt? Hoe evolueert het gedrag van de gebruikers? Ook op al deze antwoorden geeft de CoExpert-nieuwsbrief antwoorden

✉ Schrijf je vandaag nog in op de nieuwsbrief! ✉

Een duwtje in de rug: hoe schrijf je in op de CoExpert-nieuwsbrief?
Twee mogelijkheden:

  • Klik hier!
  • Vul je e-mailadres in aan de rechterkant van elke pagina van deze website. Klik daarna op Verzenden. Zo ziet het eruit:

newsletter-nl

 

Bevestiging:
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail op het ingevulde e-mailadres. Vind je deze mail niet terug, kijk dan even tussen je spamberichten.

Nu hoef je enkel nog je inschrijving te bevestigen!

Crédit photo : Freepik