Bedrijf management

5 redenen om het minibook ‘Van installateur naar verkoper’ te downloaden

installateur-verkoper-minibook

Het beroep van installateur blijft niet beperkt tot de installatie, het onderhoud en de reparatie van sanitaire, verwarmings- en klimaatregelingsinstallaties. In werkelijkheid draagt de installateur meerdere petjes, soms zonder dat hij het beseft en vaak zonder dat hij elke rol even goed beheerst. De installateur weet echter dat zijn beroep in volle verandering, is en dus wil hij die evolutie goed kunnen volgen. Ons minibook ‘Van installateur naar verkoper’ vormt daarbij een handig hulpmiddel. We geven je 5 redenen om deze gids te downloaden en te lezen.

↓ Download het minibook ‘Van installateur naar verkoper ↓

1/ Het minibook frist op welke kwaliteiten een installateur zeker moet hebben

In dit minibook leggen we uit welke kwaliteiten het belangrijkst zijn voor het beroep van installateur. De installateur moet namelijk een brede expertise hebben en elke kans grijpen om die te tonen. Weten welke kwaliteiten doorslaggevend zijn, en weten dat je ze beheerst, zal je helpen om de boodschap over te brengen en klanten en prospects te overtuigen van je vakmanschap.

2/ Het minibook leert je de behoeftes van de consument analyseren

Het geheim van de beste installateurs? Hun inzicht in de behoeftes van de klant. In dit minibook leren we je hoe je je klanten kunt begrijpen door te luisteren en hoe ook jij marketingtools kan inzetten voor je beroep.

3/ Het minibook geeft tips om klanten binnen te halen en langdurig aan je te binden

Hoe vergroot je je naambekendheid? Hoe pas je je boodschap aan om nieuwe klanten te overtuigen en hun vertrouwen te behouden? Hoe implementeer je een getrouwheidsstrategie? Op elk van deze vragen biedt dit minibook antwoorden.

4/ Het minibook illustreert waarom de relatie met de klant primordiaal is

Ook als installateur moet je blijven communiceren met je klanten en prospects. Zo breid je je klantenbestand uit en versterk je de band met je bestaande klanten. Dit minibook gidst je naar stevigere relaties met je klanten en geeft je tips om een goede raadgever te worden.

5/ Het minibook helpt je om beter te verkopen

Beter verkopen is ook meer verkopen. In dat opzicht moeten je offertes correct opgesteld zijn en moet je ze kunnen verdedigen bij de klant. Dit minibook schetst het kader om het commerciële proces efficiënt te doen verlopen.

↓ Download het minibook ‘Van installateur naar verkoper ↓