Bedrijf management

Nieuws van het CoExpert-team, elke maand in je mailbox

mailboxes-1838667_1280

Behoor je tot de generatie X, Y of Z? Dan hou je naargelang je leeftijd, je functie of de kanalen waar je gewoonlijk op zoek gaat naar informatie vooral van gedrukte tijdschriften, digitale magazines, posts op de sociale media of onlinevideo’s. Dankzij CoExpert hoef je echter niet meer te kiezen. Wij houden je namelijk op de hoogte in alle formaten en via alle kanalen. Vandaag laten we je kennismaken met onze newsletter.

Wat is een CoExpert-newsletter ?

Elke maand selecteren we de artikels die onlangs verschenen in het CoExpert e-magazine. Alle formaten wisselen elkaar daarbij af: van infographics over videotutorials tot technische bijdrages, witboeken en het abc van… Ook de onderwerpen die aan bod komen, zijn divers. Het CoExpert-team geeft je onder meer tips en uitleg over technieken en technologieën op het vlak van loodgieterij, verwarming en klimaatregeling, maar ook over de regelgevingen, energie-efficiëntie, het aanwerven van personeel, de innovaties in de sector, het laatste nieuwe, enzovoort. Elke maand valt zo alles wat je zeker niet mag missen in je mailbox.

Hoe inschrijven voor de nieuwsbrief?

Intekenen op de newsletter kan op twee eenvoudige manieren:

  • Snel door op deze link te klikken
  • Op de klassieke manier, door je e-mailadres in te vullen in de ruimte aan de rechterkant van elke pagina van het magazine.

bouton inscription newsletter coexpert

In beide gevallen ontvang je even later een bevestigingsmail. Zie je deze mail niet verschijnen, kijk dan even in je spamfolder. Om je inschrijving te bevestigen, hoef je enkel nog op de link in de e-mail te klikken.

Suggesties en opmerkingen zijn uiteraard altijd welkom. Dit magazine zag immers in de eerste plaats het levenslicht om een antwoord te bieden op jouw behoeftes en uitdagingen als installateur op het vlak van loodgieterij, verwarming en klimaatregeling. Aarzel dus niet om in de comments te reageren op de artikels, onderwerpen voor te stellen die je graag aan bod zou zien komen of door te geven welke formaten je verkiest.

Bron: Pixabay