Praktische gids

Sociale media: samen bouwen aan de CoExpert-community!

reseaux-sociaux-communaute-coexpert (1)

CoExpert is ontstaan uit de vaststelling dat installateurs steeds vaker op zoek zijn naar informatie, maar die niet vinden. Met dit e-magazine wil COMAP zo goed mogelijk inspelen op de verwachtingen van de professionals in verwarming, sanitair en airco. Daarom zijn niet alleen de behandelde thema’s gevarieerd, maar ook het formaat waarin de inhoud wordt aangeboden. Wil je alle nieuwe artikels zien verschijnen en deel uitmaken van de CoExpert-community, volg ons dan op de sociale media!

Treed toe tot de CoExpert-community

“Kennis is macht”, zei Francis Bacon in 1597. In het huidige digitale tijdperk is die uitspraak nog altijd relevant in tal van sectoren. Van een tijdperk waarin informatie schaars – en moeilijk bereikbaar – was, zijn we vandaag beland in een context waar informatie alomtegenwoordig en vlot toegankelijk is. De uitdaging is dus niet langer informatie te vinden, maar wel de juiste informatie te vinden, en op het goede moment. CoExpert wil die informatie hapklaar voorschotelen aan installateurs, waardoor deze bijblijven met de evoluties binnen hun sector. Door ons te volgen op de sociale media ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste blogs, achtergrondartikels, infographics of praktische gidsen.

Actie en interactie

Het grote voordeel van de sociale media: de reactiesnelheid. Onder elk artikel op de blog kan je commentaren rechtstreeks tot het CoExpert-team richten. Het kan ook informeler en spontaner, via het sociale netwerk van je voorkeur. Alle vragen, meningen, suggesties, tips zijn welkom, zowel op de blog – over de behandelde onderwerpen of de gebruikte formaten – als de sociale media. Dankzij uw reacties kunnen we u alleen maar betere antwoorden geven.

Tot gauw op de socialmediakanalen van CoExpert!

Bron : Pexels / Pixabay.com