Praktische gids

Volg CoExpert op de sociale media

coexpert-reseaux-sociaux-inscription

Sinds ongeveer zes maanden zet het CoExpert-team zich in om een antwoord te geven op alles wat u wilt weten – of net niet! – over verwarming, sanitair en klimaatregeling. Van actualiteit en productinnovatie tot reglementering, bedrijfsbeheer, sociale media en opleidingen: er is voor ieder wat wils. En dat geldt ook voor de gebruikte formaten, met zowel korte berichten als achtergrondartikelen, interviews, witboeken en tutorials. Iedereen heeft immers andere interesses en leesgewoontes. Verkiest u socialenetwerksites boven onlinemagazines? Volg de blogberichten van CoExpert dan via Facebook, Twitter en LinkedIn !

facebook

Volgens een studie die begin 2016 werd gepubliceerd door het onderzoeksbureau We Are Social telt de wereld vandaag 3,4 miljard internetgebruikers. 2,3 miljard van deze gebruikers – goed voor 65% van het totale aantal – volgt maandelijks een van de voornaamste socialenetwerksites (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest, Instagram …).

twitter

Die cijfers zijn hallucinant en hebben betrekking op de wereldbevolking, maar ook voor België zijn de resultaten indrukwekkend. Volgens diezelfde studie van We Are Social gebruikt 85% van de Belgen het internet, wat overeenkomt met 9,6 miljoen inwoners. Onder hen maken 6 miljoen mensen gebruik van socialenetwerksites.

social-media

Deze cijfers tonen perfect aan hoe belangrijk het is voor merken en bedrijven om aanwezig te zijn op de sociale media. Op CoExpert vindt u onder tips en praktische gidsen dan ook uitgebreide informatie over bijvoorbeeld Facebook:

Daarnaast kunt u al onze artikelen en nieuwsberichten uit de sector terugvinden op onze socialenetwerksites.

Ideeën voor artikels? Suggesties voor nieuwe formaten? Opmerkingen over onze blog? Het CoExpert-magazine is helemaal van u. Aarzel dus niet om uw verwachtingen en ervaringen te delen met ons, zodat we het magazine helemaal kunnen afstemmen op uw behoeften.

Source de l’image à la Une : Flickr (magicatwork)
Source des pictogrammes : The Noun Project