Bedrijf management

[Witboek] Tijd winnen op de bouwwerf: een belangrijk doel

ebook-gain-temps-chantier-coexpert-950x556

Als je aan het hoofd staat van een loodgieters/verwarmingsbedrijf dat je wilt structureren, stel je vaak vast dat bepaalde aspecten van het beroep, het administratieve beheer of de organisatie van het werk beter zouden kunnen. Waar begin je mee? Welke aspecten van het werk kunnen snelle resultaten opleveren? Hoe pak je het aan? Met het eerste ecobook van CoExpert willen we een begin van antwoord geven op die vragen.

⤓ Het ebook met 5 tips gratis downloaden om tijd te winnen op de bouwwerf ⤓

5 thema’s: 5 kansen om tijd te winnen

Omdat we weten dat elke loodgieter en elke verwarmingsinstallateur anders te werk gaat – als gevolg van de omvang van het bedrijf, zijn aanbod, zijn uitdagingen – behandelen we een ruime waaier van thema’s, zodat iedereen oplossingen kan vinden die hem aanbelangen.
We hebben daarom de volgende thema’s bestudeerd, om de installateurs concrete tips te geven die tijd doen winnen op de bouwwerf:

  1. Het voertuig inrichten om tijd te sparen
  2. Tijd winnen met koppelingen
  3. Tijd winnen met verwarmingsinstallaties
  4. Hydraulische distributie-aansluitingen efficiënt uitvoeren
  5. Het beheer optimaliseren en het web gebruiken

Wat tips nodig om uw voertuig in te richten ? Download hier de checklist!

Nuttige en relevante inhoud

Het spreekt vanzelf dat we die vele thema’s niet uitgebreid kunnen behandelen. Daarom hebben we voor een mini-ebook gekozen: een digitaal boek dat je kunt downloaden en altijd met één klik kunt raadplegen. Het bevat op het terrein geleerde lessen, professioneel advies en handige tips die we in de loop der jaren hebben verzameld.

⤓ Het ebook met 5 tips gratis downloaden om tijd te winnen op de bouwwerf ⤓

Heb je uit je min of meer lange ervaring lessen getrokken om in de dagelijkse praktijk tijd te winnen? Vertel ons erover in de commentaren.